2010 m. vasario 27 d., šeštadienis

Ant stalo saldu. Keksas " Negriukas"

Keksas "NEGRIUKAS"

Pirmi produktai
200 g margarino,
2 stiklines cukraus,
2 dideli saukstai kakavos,
trys saukstai vandens,
~100 g juodo sokolado (cia pati sugalvojau idet).

Antri produktai
1,5 stiklines miltu,
1 nubrauktas saukstelis su trupuciu sodos,
5-7 saukstai grietines arba kefyro,
3-4 kiausiniai,
siek tiek likerio, arba kitokio alkoholio.

Visus pirmus isvardintus produktus sudeti i puoda ir pakaitinti, uzvirus dar pavirti kokias 5 minutes, kol mases virsus ims blizgeti.

Miltus sumaisyti su soda, supilti i isvirta mase ir ismaisyti. Supilti grietine arba kefyra, imusti kiausiniu trynius, ipilti likeri. Ir viska ismaisyti. Pabaigoje sudeti isplaktus kiausiniu baltymus ir vel viska atsargiai ismaisyti.

Kepti 180 laipsniu orkaiteje.

1 komentaras:

  1. Keksas "NEGRIUKAS"

    Pirmi produktai
    200 g margarino,
    2 stiklines cukraus,
    2 dideli saukstai kakavos,
    trys saukstai vandens,
    ~100 g juodo sokolado (cia pati sugalvojau idet).

    Antri produktai
    1,5 stiklines miltu,
    1 nubrauktas saukstelis su trupuciu sodos,
    5-7 saukstai grietines arba kefyro,
    3-4 kiausiniai,
    siek tiek likerio, arba kitokio alkoholio.

    Visus pirmus isvardintus produktus sudeti i puoda ir pakaitinti, uzvirus dar pavirti kokias 5 minutes, kol mases virsus ims blizgeti.

    Miltus sumaisyti su soda, supilti i isvirta mase ir ismaisyti. Supilti grietine arba kefyra, imusti kiausiniu trynius, ipilti likeri. Ir viska ismaisyti. Pabaigoje sudeti isplaktus kiausiniu baltymus ir vel viska atsargiai ismaisyti.

    Kepti 180 laipsniu orkaiteje.

    AtsakytiPanaikinti