2010 m. vasario 27 d., šeštadienis

Ant stalo gardu. SILKĖ ILGAM LAIKYMUI.

SILKĖ ILGAM LAIKYMUI

Lygiomis dalimis sumaišyti (suplakti plaktuvu): pomidorų pastą (ne padažą, bet būtent - pastą), aliejų, 4,5-5% acto, cukraus pagal skonį (panašiai vieną šaukštą ant keturių indelių pastos). Kai viskas gerai išsiplaks, užpilti ant silkės gabalėlių ir riekelėmis pjaustytų svogūnų.
Uždarius 0,5ltr. stiklainiuose laikosi laaaabai ilgai.
(Nepakeičiamas dalykas, kai grįžus po darbų valgyti norisi, o laukti vakarienės nėra kantrybės... :) )

1 komentaras:

  1. SILKĖ ILGAM LAIKYMUI

    Lygiomis dalimis sumaišyti (suplakti plaktuvu): pomidorų pastą (ne padažą, bet būtent - pastą), aliejų, 4,5-5% acto, cukraus pagal skonį (panašiai vieną šaukštą ant keturių indelių pastos). Kai viskas gerai išsiplaks, užpilti ant silkės gabalėlių ir riekelėmis pjaustytų svogūnų.
    Uždarius 0,5ltr. stiklainiuose laikosi laaaabai ilgai.
    (Nepakeičiamas dalykas, kai grįžus po darbų valgyti norisi, o laukti vakarienės nėra kantrybės... :) )

    AtsakytiPanaikinti